Uroczystość z okazji Dnia Edukacji Narodowej

Dzień Edukacji Narodowej to Święto wszystkich pracowników oświaty. W Bajkowej Krainie obchodziliśmy je 13 października 2017 r. Na naszej uroczystości  zgromadziły się wszystkie dzieci, pracownicy przedszkola i zaproszeni goście. Część artystyczną przygotowały dzieci z grupy IV. Mali artyści ubrani w galowe stroje przygotowali wiele  piosenek, tańców, wierszy, instrumentację perkusyjną, które wlały w serca wszystkich dużo otuchy i niezapomnianych wrażeń. Braw nie było końca. Pani Dyrektor Marzenna Majtas złożyła wszystkim pracownikom i  zaproszonym gościom życzenia wielu sukcesów w pracy zawodowej oraz w życiu osobistym. Pogratulowała też dzieciom i nauczycielkom przepięknego występu. W podziękowaniu za trud i wysiłek włożony w pracy wychowawczo – dydaktyczno – opiekuńczej Pani Dyrektor wręczyła pracownikom nagrody. Przedstawiciel Rady Rodziców Pan Robert Jasłowski na ręce Pani Dyrektor  przekazał wszystkim pracownikom piękną wiązankę kwiatów wraz z życzeniami i upominkiem, a niespodzianką  był słodki poczęstunek. Na pamiątkę tego szczególnego dnia dzieci z grupy V wręczyły cudne laurki.